ELLEN POVER

Haptotherapeut Ellen Pover

Ik ben sinds 2006 werkzaam als GZ-haptotherapeut. Voordat ik deze opleiding begon heb ik jaren gewerkt als fysiotherapeute in het gezondheidscentrum in Weesp.

Werkzaam als fysiotherapeute raakte ik geïnteresseerd in haptonomie. Het boeide mij hoe mensen, ieder op hun eigen wijze, met ziekte, pijn en gevoelens omgaan. Ook in mijn leven heeft het haptonomische gedachtengoed mij geholpen inzicht te krijgen in de wijze waarop ik in het leven sta en hoe ik “mijn pad” kan volgen met de dingen die ik in het leven tegenkom.

Ik heb de opleiding Haptonomie gevolgd bij het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie WIH te Grave (Frans Veldman jr.) en in Doorn aan de Academie voor Haptonomie. Naast mijn supervisie en intervisie bevorder ik mijn deskundigheid door diverse cursussen te volgen.

Tevens heb ik naast mijn Praktijk voor Haptotherapie ook 7 jaar met plezier gewerkt in het Revalidatiecentrum de Trappenberg (MEREM). Als haptotherpeut nam ik deel in het multidisciplinaire chronische pijnteam, zowel in de kliniek als polikliniek. In dit revalidatiecentrum was ik ook mindfulness coach.

Ik vind haptotherapie een bijzonder en integer vak, waarbij ik samen met jou op ontdekkingsreis mag naar jouw mogelijkheden tot groei en/of herstel. Ik vind het van belang dat, een ieder mag zijn zoals hij is en met alles wat er is. En een ieder kan en mag in zijn eigen tijd en tempo zijn eigen  mogelijkheden ontdekken of weer aanspreken, om te worden wie je bent! (zie homepage Anna Terruwe)

Ik ben getrouwd en moeder van 2 prachtige volwassen dochters. Ik breng graag veel tijd door in de natuur wandelend of op de fiets.

Lees meer
> Scholingen, over de opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd.
> ‘Mijn schelp’, over de symboliek en (vind) locatie van de schelp en de foto’s.